BEL NU

Ongedierte bestrijding bij agrarische bedrijven

Ondernemers in de agrarische sector weten beter als wie dan ook hoe belangrijk het is om een goede stal hygiëne te hebben.
Niet alleen de kosten kunnen hoog oplopen. Als gevolg van ongedierte komt hier ook een hele hoop geregel en extra werk bij kijken, wanneer deze ziektes meenemen. Preventieve periodieke controle kan al snel de moeite waard zijn om inkomsten en de gebruikelijke werkwijze te garanderen.

De vakbekwame medewerkers van Loedeman Ongediertebestrijding leveren service op maat

Om een correcte manier van ongedierte preventie te handhaven komen we graag langs om een analyse van mogelijke dreigingen in kaart te brengen.
Hieruit ontstaat een advies op maat voor elke situatie. Wanneer u de geadviseerde handelswijze volgt en onze preventieve service afneemt, garandeert dit dat u de kans op welke vorm van ongedierte dan ook minimaliseert.

Om een idee te krijgen van onze expertise kunt u op een van de onderstaande links klikken voor informatie over onze dienstverlening.

Ongedierte bestrijding

Ook Ratten en muizen kunnen wij bestrijden klik hier voor meer informatie hierover.

Maden bestrijding

Om vliegen succesvol te kunnen bestrijden, zullen maden ook bestreden moeten worden.

Vliegen bestrijden

Vliegen en maden moeten gelijktijdig bestreden worden om efficiënt te zijn.

Bloedluis bestrijding

Bloedluis is een grote bedreiging voor uw vee lees hier waarom.

Stal ontsmetting

Kippen-, koeien-, varkensstallen het maakt niet uit met stalonsmetting van Loedeman zorgt u voor een gezonde leefomgeving.

Water hygiene

Het spreekt voor zich dat gezond water onmisbaar is voor gezond vee laat uw leidingen ontsmetten.

Het bestrijden van ongedierte bij agrarische bedrijven

Wij kunnen u helpen voor effectieve stalontsmetting en ongediertebestrijding. Denk aan het effectief uitroeien van ziekteverwekkers zoals bacteriën, maar ook het bestrijden van ratten en muizen. Wij maken gebruik van de juiste technieken en materialen, zodat wij een optimale stalhygiëne bij u kunnen realiseren. Schakelt u ons in? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De eerste inspectie bij uw bedrijf is gratis
  • Een vaste prijs per jaar
  • Een vast aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor rattenbestrijding, muizenbestrijding, vliegenbestrijding of mierenbestrijding? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 318-253044. Mailen kan ook via info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen dan snel mogelijk bij u langs in Gelderland met onze effectieve ongediertebestrijding.