BEL NU

Uw specialist op het gebied van stalontsmetting

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat u kunt inschakelen voor een grondige stalontsmetting? Bij Loedeman Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen voor het sproeien of foggen van uw kippen-, koeien- en varkensstallen. Door de juiste methode en materialen te gebruiken, zorgen wij voor een optimale stalhygiëne. Wilt u ons direct inschakelen voor een grondige stalreiniging? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een goed uitgevoerde stalontsmetting.

Het belang van een optimale stalhygiëne

Waarom is een optimale stalhygiëne zo belangrijk? Door een stal te ontsmetten wordt een groot gedeelte van de aanwezige schadelijke bacteriën gedood. Hiermee daalt de kans op een besmetting aanzienlijk. Bacteriën en virussen zijn niet met het blote oog te zien, maar kunnen toch een grote bedreiging vormen voor de gezondheid van uw kippen, koeien en varkens. Het is daarom belangrijk om uw stal een keer in de zoveel tijd te laten ontsmetten door een specialist. Het ontsmetten van pluimvee is tegenwoordig zelfs verplicht. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor het uitvoeren van een optimale stalontsmetting.

Neem contact met ons op voor stalontsmetting

stalontsmetting kippen

stalontsmetting koeien

Stalontsmetting varkens

Stalontsmetting door foggen en sproeien

Welke methoden en middelen gebruiken wij voor een optimale stalreiniging? Voor de ontsmetting van uw stal maken wij gebruik van foggen of sproeien. Sproeien betekent dat wij de hele stal natspuiten met ontsmettingsmiddel, opgelost in water. Foggen is een droge manier van ontsmetten, waarbij het ontsmettingsmiddel wordt verneveld als fijne mist. Hiervoor gebruiken wij de Pulsfog K40 en K50. Met deze methodes en apparaten kunnen wij uw stal op de juiste manier desinfecteren. De ontsmettingsmiddelen die wij gebruiken zijn werkzaam tegen bijna alle virussen, schimmels, gisten en bacteriën. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende methodes en apparaten die wij gebruiken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Maak een afspraak voor een grondige stalontsmetting

Wenst u onze hulp bij een grondige stalontsmetting? Of heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij een optimale stalhygiëne realiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-253044 of te mailen via info@loedeman-ongediertebestrijding.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een optimale stalontsmetting.