BEL NU

Hulp bij wespenbestrijding

Heeft u last van wespen? En zoekt u een expert op het gebied van wespenbestrijding? Dan zit u helemaal goed bij Loedeman Ongediertebestrijding. Wij staan voor u klaar met de juiste methodes en middelen om de wespen effectief te bestrijden. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij het aanpakken? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak met onze specialist voor de juiste wespenbestrijding bij u thuis.

De overlast van wespen

Heeft u een wespennest in uw tuin of bij uw woning? Dan brengt dit vaak veel angst, irritatie en ongenoegen met zich mee. Wanneer er wespen in uw tuin zijn, betekent dit niet altijd dat er een wespennest in de buurt is. Tijdens de zomermaanden zijn wespen vaak naarstig op zoek naar voedingsstoffen. Omdat er op terrassen en in tuinen vaak eten te vinden is, zullen zij hier dan ook aanwezig zijn. Is er echt sprake van een wespennest? Dan zult u dat merken aan de wespen die continu af- en aanvliegen naar een specifieke plek. Daarnaast gaat dit vaak gepaard met agressief gedrag van de wespen. Denkt u dat er een wespennest aanwezig is in uw tuin of huis? Neem dan direct contact op met de specialist.

HEEFT U LAST VAN WESPEN?

Direct een oplossing voor de wespenplaag in uw huis of bedrijf?

Kies voor de hulp van een specialist in wespenbestrijding

Wilt u het wespennest in uw tuin of huis effectief bestrijden? Ga dan niet zelf aan de slag, maar kies voor de hulp van een specialist op het gebied van wespenbestrijding. Wanneer u zelf het nest

gaat verstoren of de in- en uitvliegopening gaat afdichten, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Een specialist in wespenbestrijding weet daarentegen precies hoe hij het moet aanpakken. Wanneer u contact met ons opneemt, ontvangen wij eerst graag meer informatie over de situatie. Wanneer wij alles helder hebben, komen wij bij u langs om alles te inspecteren. Als we het nest gevonden hebben, kunnen wij aan de slag gaan met de eventuele bestrijding.

Hoe wij de wespenbestrijding aanpak

Welke methodes en middelen gebruiken wij om de wespen te bestrijden? De meest effectieve methode is het bespuiten van de nestingang met een speciale poeder. De in- en uitvliegende wespen komen in aanraking met het poeder en doden bij het betreden van het nest de koningin en de larven. Op deze manier kunnen de wespen zich niet verder voortplanten en vermindert het de overlast in uw huis en tuin.

Bel voor hulp bij wespenbestrijding

Wilt u onze specialist inschakelen voor effectieve wespenbestrijding? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-253044, te mailen via info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met adequate wespenbestrijding.