BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding komt uw vliegen bestrijden

Heeft u overlast van vliegen op uw bedrijf? En wilt u deze vliegen laten bestrijden door een specialist op het gebied van ongediertebestrijding? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Agrarische bedrijven kloppen bij ons aan voor de effectieve bestrijding van maden en vliegen. Veehouders met koeien, kalveren, varkens en geiten hebben tijdens warme voorjaars- en zomerdagen heel veel last van vliegen. De vliegen zorgen voor heel veel ergernis, maar zijn ook verantwoordelijk voor het verspreiden van ziektes onder mens en dier. Wij van Loedeman Ongediertebestrijding maken graag een bestrijdingsplan voor u op. Wij maken gebruik van verschillende methodes en middelen om de vliegenplaag bij uw bedrijf aan te pakken. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

De overlast van vliegen op veehouderijen

Tijdens de weideperiode van uw dieren is het heel belangrijk om actief bezig te zijn met vliegenbestrijding. Vliegen zorgen voor ontzettend veel overlast op uw bedrijf. De vliegen zijn vooral te vinden in de stallen van pluimveehouders, melkveehouders, rundveehouders en varkenshouders. Het vee in de stallen kan door het toedoen van de vliegen last krijgen van uierontsteking en verminderde groei, vleesproductie en melkafgifte. Daarbij komt dat de vliegen dragers zijn van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Ziektes zoals salmonella, mond- en klauwzeer, varkenspest en het rotavirus worden overgebracht door vliegen. Ten slotte bezorgen de vliegen ook extra werk voor de boer wanneer hij het vee verzorgt. Het is dus heel belangrijk dat de vliegen op de juiste manier worden bestreden. Wij van Loedeman Ongediertebestrijding willen u daar graag bij helpen.

Zo kunnen wij vliegen bestrijden

Hoe zullen wij de vliegen op uw bedrijf precies aanpakken? Om de populatie vliegen te verminderen, moeten de maden worden gedood. Het bestrijden van de maden moet al vroeg worden gestart.

vliegen bestrijden

Vliegen laten bestrijden?

Neem contact op voor een gratis offerte

Het liefst op een moment dat er nog weinig vliegen zijn. Wanneer u ons inschakelt, zullen wij in het voorjaar langskomen om uw mestputten te behandelen. De mestputten zijn meestal de bron van de vliegen. Hier leggen zij hun eitjes, zodat de larven kunnen uitkomen. Door de mestputten te behandelen met Neporex, kunnen de larven niet uitgroeien tot vliegen. Het is een middel waarmee wij de vliegen in en rondom uw stallen effectief kunnen bestrijden. Bij deze methode kunnen wij scherp aannemen op een prijs per vierkante meter.

Maak direct een afspraak

Wilt u vliegen laten bestrijden door een specialist? Of wilt u meer informatie over de manier waarop wij vliegen bestrijden? Neem dan contact met ons op via 0318-253044. Mailen kan naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of u laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen graag bij u langs om de vliegen effectief te bestrijden.