BEL NU

Bloedluisbestrijding door Loedeman Ongediertebestrijding

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met effectieve bloedluisbestrijding? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Met de juiste bloedluisbestrijding houdt u uw pluimvee gezond. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak tijdens het bestrijden van bloedluis? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met onze specialisten. Wij komen dan graag bij u langs voor de juiste bloedluisbestrijding.

De gevolgen van bloedluis in uw stal

Bloedluis is een grote bedreiging voor uw pluimvee. De bloedluis wordt ook wel de bloedmijt of vogelmijt genoemd. Overdag zijn de beestjes amper zichtbaar. Ze verstoppen zich namelijk in spleten, kieren, zitstokken, legnesten, voerbakken en het stro. Ze zijn vooral ‘s nachts actief. Kippen en ander pluimvee kunnen behoorlijk ziek zijn van bloedluis. Het pluimvee worden gebeten en bij een ernstige plaag kan er bloedarmoede ontstaan bij de kippen. Daarnaast zijn de bloedluizen in staat om ziektes over te brengen zoals de E-coli bacterie. Het is daarom belangrijk dat de beestjes op de juiste manier worden bestrijden.

Zo kunt u bloedluis in uw stal voorkomen

Hoe kunt u bloedluis in uw pluimveestal voorkomen? Wij geven u graag een aantal tips, waarmee u deze indringers buiten de deur kunt houden. Wanneer u tegen bloedluis in actie wilt komen, dient u vooral het hok goed te behandelen.

U kunt bijvoorbeeld preventief het hok jaarlijks wit kalken. Kalk absorbeert vocht en in een droge ruimte is het moeilijker voor de bloedluis om te overleven. Daarnaast helpt het om het hok regelmatig nat te reinigen. Wilt u meer tips om bloedluis in uw stal te voorkomen? Neem dan contact met ons op.

Bloedluisbestrijding

Heeft u ondanks uw maatregelen toch last gekregen van bloedluis? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen voor bloedluisbestrijding. Wij komen graag bij u langs om uw stal te ontdoen van deze indringers. Om de bloedluis te bestrijden, maken wij gebruik van de juiste middelen en methodes.

insectosec

Op deze manier kunnen wij een optimale leefsituatie voor uw pluimvee verwezenlijken. Bent u benieuwd geworden naar de methodes en middelen die wij gebruiken? Benader ons dan voor meer informatie.

Maak een afspraak met onze specialist

Wilt u meer te weten over onze bloedluisbestrijding? Of wilt u direct ons specialisme inschakelen voor hulp? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt dan rekenen op ons vakmanschap tijdens de gewenste bloedluisbestrijding.