BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding komt uw maden bestrijden

Wilt u op een adequate manier maden en vliegen kunnen bestrijden? Klop dan aan bij Loedeman Ongediertebestrijding. Wij helpen agrarische bedrijven met het bestrijden van maden en vliegen. Zeker op bedrijven met vee als koeien, varkens en geiten heeft men tijdens de warme dagen ontzettend veel last van vliegen. Vliegen zijn niet alleen een bron van ergernis, maar ze veroorzaken ook ziekten bij mens en dier. Het is daarom belangrijk dat u een goed plan heeft voor het bestrijden van het ongedierte. Wij willen u daar graag mee helpen. Wij hebben verschillende methodes en middelen in huis om u van de maden en vliegenplaag af te helpen. Wilt u ons direct inschakelen voor hulp? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de maden effectief te doden.

Waarom het aanpakken van vliegen belangrijk is

Vliegenbestrijding is tijdens de weideperiode heel belangrijk. Vliegen zorgen namelijk voor heel veel overlast. De meeste overlast vindt plaats in de stallen van pluimveehouders, melkveehouders, rundveehouders en varkenshouders. De vliegen brengen directe schade aan het vee in de vorm van uierontsteking, verminderde groei, vleesproductie en melkafgifte. Daarnaast zijn ze dragers van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Vliegen zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van ziektes zoals salmonella, mond- en klauwzeer, varkenspest en het rotavirus. De overlast van vliegen bezorgt de boer ook extra werk wanneer hij zijn dieren verzorgt. Allemaal redenen om de vliegen en maden effectief te laten bestrijden door een professional zoals Loedeman Ongediertebestrijding.

Maden laten bestrijden?

Neem contact op voor een offerte op maat

Maden effectief bestrijden

Hoe pakken wij het bestrijden maden en vliegen precies aan? Om de vliegen te bestrijden, is het belangrijk dat de maden worden gedood. Vliegenbestrijding begint op het moment dat er weinig vliegen zijn.

maden bestrijding

Het is dan slim om zo vroeg mogelijk in het voorjaar te beginnen met het behandelen van de mestputten. Mestputten zijn de plekken waar de vliegen hun eitjes leggen en waar de larven uitkomen. Om maden te bestrijden, gebruiken wij Neporex. Neporex zorgt ervoor dat de vliegenlarven geen vliegen meer kunnen worden. Met dit middel kunnen wij de vliegenplaag in en rondom uw stallen effectief aanpakken. Bij deze methode kunnen wij scherp aannemen op m2 prijs. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze methodes en prijzen? Neem dan contact met ons op.

Bel of mail ons voor een afspraak

Wilt u graag vliegen en maden laten bestrijden door een specialist? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0318-253044. Mailen kan naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of u laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen dan graag bij u langs om de maden effectief te doden.