BEL NU

Wij zorgen voor effectieve mierenbestrijding

Heeft u overlast van mieren? En zoekt u een specialist op het gebied van mierenbestrijding? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Wij helpen u graag met het effectief bestrijden van mieren in uw tuin of huis. Om de insecten te bestrijden, maken wij gebruik van de juiste methodes en middelen. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken voor de gewenste mierenbestrijding.

Hinderlijke mieren

Mieren kunnen behoorlijk hinderlijk zijn bij uw woning of bedrijf. Mieren kunnen uw voorraadkasten binnen kruipen en het aanwezige voedsel aantasten. Daarnaast zijn zij in staat om te bijten of te steken, wanneer ze in huis of bedrijf op zoek gaan naar voedsel. Een ander probleem dat zij kunnen veroorzaken, is dat zij zand verwijderen voor hun nesten en gangen. Hierdoor kan uw bestrating, gazon of oprit verzakken. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Tevens zorgen zij voor kale plekken in uw gazon. Heeft u ook overlast van mieren in en om uw woning of bedrijf? Benader dan direct onze specialist voor de juiste mierenbestrijding.

HEEFT U LAST VAN MIEREN?

Direct een oplossing voor de mieren in uw huis of bedrijf?

Mierenbestrijding

Zo kunt u overlast van mieren voorkomen

Wat kunt u zelf doen om mierenoverlast te voorkomen? Veeg de terrastegels en bestrating in uw tuin goed schoon. Gooi eventueel af en toe een emmer met afwasmiddel over de tegels. Gaat u buiten op uw terras eten? Zorg er dan voor dat de

etensresten goed afgedekt worden. Daarnaast is het verstandig om de tuintafel goed schoon te maken na het eten. Heeft u ondanks uw inspanningen toch last van mieren? Neem dan direct contact op met Loedeman Ongediertebestrijding.

Onze mierenbestrijding

Schakelt u ons in voor adequate mierenbestrijding? Dan ontvangen wij van u in een telefonisch gesprek eerst wat meer informatie over de situatie. Waar bevinden de mieren zich in of om uw huis? En om welke mierensoort gaat het? Wanneer wij alle informatie op een rij hebben, komen wij op locatie langs om de situatie te inspecteren. Indien nodig, zullen wij direct een bestrijdingsplan opstellen. Met dit bestrijdingsplan kunnen we de mieren in uw tuin adequaat verwijderen. Daarnaast geven wij u advies op maat over de wering en bestrijding van de insecten.

Maak een afspraak voor de juiste mierenbestrijding

Wenst u ons in te schakelen voor mierenbestrijding? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw partner op het gebied van mierenbestrijding.