BEL NU

Wij helpen met de juiste vliegenbestrijding

Heeft u in en om uw huis of bedrijf last van vliegen? Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met vliegenbestrijding? Klop dan aan bij de specialisten van Loedeman Ongediertebestrijding. Wij staan bekend om onze snelle en effectieve aanpak bij vliegenbestrijding. Door de juiste middelen en methodes te gebruiken, heeft u geen overlast meer van vliegen. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met onze maken voor de vliegenbestrijding die u wenst.

Overlast van vliegen in en om uw woning of bedrijf

Veel mensen hebben tijdens de warme dagen last van vliegen in en om het huis of bedrijf. Vliegen in huis wordt vaak als uitermate lastig ervaren. De insecten zijn niet alleen onhygiënisch, maar ze kunnen ook voor ziektes zorgen. Vliegen zijn verspreiders van bacteriën. Ze komen af op rottend fruit en mesthopen. Vervolgens nemen ze deze bacteriën mee naar uw aanrecht of uw voedsel. Ook bij horecabedrijven kunnen vliegen voor heel veel overlast zorgen. Zoekt u een oplossing voor uw vliegenplaag? Schakel dan de expert van Loedeman Ongediertebestrijding in voor de juiste vliegenbestrijding.

LAST VAN EEN VLIEGENPLAAG?

Direct een oplossing voor de vliegenplaag in uw huis of bedrijf?

Vliegenbestrijding bij u thuis

Schakelt u ons specialist in voor de gewenste vliegenbestrijding? Dan horen wij graag eerst wat meer informatie over de situatie. Wanneer wij het probleem in kaart hebben gebracht, komen wij op locatie langs om uw huis en tuin te

Vliegenbestrijding

inspecteren op vliegen. Wanneer dat nodig is, kunnen wij direct aan de slag gaan met het wegvangen van de vliegen. Wij werken met vallen om de insecten te vangen, maar ook met verschillende bestrijdingsmiddelen. Wilt u meer weten over de methodes en middelen die wij gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Vliegenbestrijding bij agrarische bedrijven

Ook agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht voor adequate vliegenbestrijding. Vliegen brengen directe schade aan het vee in de vorm van uierontsteking, verminderde groei, vleesproductie en melkafgifte. Daarnaast brengen zij ook ziekten over op het vee. Om de vliegen te verwijderen van uw bedrijf, behandelen wij de mestputten met Neporex. Dit middel zorgt ervoor dat de vliegenlarven niet meer kunnen uitgroeien tot vliegen. Wilt u meer weten over onze aanpak en de prijzen? Neem dan direct contact met ons op.

Bel of mail voor de gewenste vliegenbestrijding

Wilt u onze hulp bij effectieve vliegenbestrijding? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Benader ons dan via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt u op ons rekenen met de juiste vliegenbestrijding.