BEL NU

Wij helpen bij zilvervisjesbestrijding

Wenst u de hulp van een specialist bij zilvervisjesbestrijding? Benader dan de ongedierte experts van Loedeman Ongediertebestrijding. Zilvervisjes zijn schadelijk voor uw bezittingen. Ze voeden zich namelijk met onder andere papier, karton en behang. Heeft u last van zilvervisjes? En wilt u ze uit uw woning of pand laten verwijderen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs voor effectieve zilvervisjesbestrijding.

Schade door zilvervisjes

Zilvervisjes kunnen voor veel overlast in huis zorgen. Ze zien er niet alleen onsmakelijk uit, maar zijn ook schadelijk voor uw bezittingen. Ze voeden zich namelijk met papier, karton en behang. Daarnaast kunnen zilvervisjes bacteriën overbrengen of een allergische reactie veroorzaken. Wanneer het insect bacteriën aan de pootjes heeft kleven, zullen deze over alle plekken waar de zilvervisjes komen verspreiden. Heeft u veel last van zilvervisjes in huis? Onze specialist helpt u graag met adequate zilvervisjesbestrijding.

LAST VAN ZILVERVISJES?

Direct een oplossing voor de zilvervisjes in uw huis of bedrijf?

Zilvervisjesbestrijding

Zo kunt u zilvervisjes voorkomen

Hoe kunt u overlast van zilvervisjes voorkomen? Zilvervisjes gedijen het best in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Om de insecten te bestrijden, moet u daarom voor een goede ventilatie zorgen. Op deze manier wordt de

luchtvochtigheid van de ruimte lager. Verder is het verstandig om kleding en andere spullen niet vochtig in de kast te leggen. Ten slotte dient u voedsel goed op te bergen en oud papier te verwijderen. Zo wordt uw woning een stuk minder aantrekkelijk voor zilvervisjes. Heeft u hulp nodig bij effectieve zilvervisjesbestrijding? Dan staan wij graag voor u klaar met advies op maat.

Onze zilvervisjesbestrijding

Heeft u bij de zilvervisjesbestrijding behoefte aan de hulp van een specialist? Dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij zullen eerst uw huis of pand van onder tot boven inspecteren. Vervolgens zullen wij alle naden, kieren, muren, ruimten achter kasten, schilderijen en stopcontacten behandelen met residueel (langdurig) werkend bestrijdingsmiddel. Daarnaast geven wij u tips over de ideale luchtvochtigheid of warmte in uw ruimtes. Om de zilvervisjes effectief te verwijderen, moet de bestrijding herhaald worden.

Neem contact op voor ongediertebestrijding op maat

Wenst u onze hulp bij adequate zilvervisjesbestrijding? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 318-253044, te mailen via info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar met zilvervisjesbestrijding op maat.