BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding, de oplossing voor houtwormproblemen

U doet er absoluut goed aan om ook preventief aan houtwormbestrijding te doen indien uw woning bestaat uit enkele of meerdere houten constructie-onderdelen. Ook wanneer u veel houten spullen in huis hebt, is het verstandig deze eens te inspecteren op ongewenste houtaantasters. Houtwormen kunnen zich immers nagenoeg ongemerkt nestelen in hout. De larve van de houtworm kan tot twee jaar in een stuk hout verblijven. Lees hieronder meer over de oorzaken en gevolgen hiervan, maar ook op welke wijze wij u kunnen bijstaan bij houtwormbestrijding.

Hoe ontstaat overlast van houtwormen

Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden, al is dat met dergelijke kleine diertjes makkelijker gezegd dan gedaan. Wel is bekend dat houtwormen vaak woningen binnenkomen via brandhout voor een open haard. Ook oudere, tweedehands meubels zijn regelmatig de boosdoener. Alleszins doet u er goed aan oplettend te zijn wanneer hout uw woning binnenkomt. Inspecteer dit hout grondig, probeer er op te letten dat dit altijd schoon is en let vooral op eventueel aanwezige kevers en wormen. Zo voorkomt u mogelijk dat u daadwerkelijk moet overgaan tot houtwormbestrijding.

LAST VAN HOUTWORM?

Direct een oplossing voor houtworm in uw huis of bedrijf?

Houtwormbestrijding

Methoden van houtwormbestrijding

Mocht u onverhoopt overlast ervaren van houtwormen, dan vraagt u zichzelf waarschijnlijk eerst af of u daar zelf iets aan kunt doen. Helaas blijkt effectieve houtwormbestrijding voor particulieren bijna niet uitvoerbaar te zijn. Zo is het

zonder specialistische apparatuur vrijwel onmogelijk om uit te vinden waar de houtwormen zich precies bevinden en wat de al aangerichte schade is. Loedeman Ongediertebestrijding biedt als specialist de juiste hulp op maat en adviseert welke bestrijdingsmethode in uw situatie het effectiefst is. Houtwormbestrijding met behulp van gif is daarbij denkbaar, maar er zijn ook methoden denkbaar waarbij wij gebruik maken van begassing of een vloeistofpomp. Dit is mede afhankelijk van de grootte en de precieze locatie(s) van het probleem.

Contacteer ons voor kundige houtwormbestrijding

Als u vermoedt dat u houtwormen in huis heeft en dus moet overgaan op houtwormbestrijding, schroom dan niet om snel contact op te nemen met Loedeman Ongediertebestrijding. Dit kan door ons te bellen op 318-253044. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl. Vervolgens kunt u snel rekenen op het deskundige advies van onze bekwame professionals, waarna we door de effectiefste houtwormbestrijding het probleem snel tot het verleden laten behoren.