BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding helpt in uw strijd tegen de boktor

Als u in uw huis of kantoor last heeft van boktorren, dan is het raadzaam om niet te lang te wachten met boktorbestrijding. Snel handelen en in actie komen kan ervoor zorgen dat de schade tot een minimum beperkt blijft. Bij schade kunt u denken aan aangetaste dragende houten balken en dakconstructies, die soms een wezenlijk onderdeel vormen van de fundering van uw woning. Bij Loedeman Ongediertebestrijding hebben wij de deskundigheid in huis om deze vorm van ongedierte effectief te bestrijden. Ook kunt u van onze ervaring en kunde gebruik maken om dit probleem te voorkomen, wat natuurlijk nog beter is dan boktorbestrijding. Lees verder voor meer informatie.

Hoe komt een boktor in huis?

De meest voorkomende manier waarop een boktor woningen binnenkomt is via haardhout. Op zich richten deze torren normaliter dan nog geen schade aan en ook voor overlast zorgen zij dan nog nauwelijks. Maar als u met binnengekomen torren te lang wacht met boktorbestrijding, dan zou dat kunnen veranderen. Deze insecten kunnen zich namelijk razendsnel voortplanten en de nakomelingen zorgen vaak voor heel wat meer overlast. U doet er dan ook goed aan op uw hoede te zijn op boktorren die uw woning zijn binnengedrongen.

LAST VAN BOKTORREN?

Direct een oplossing voor de boktorren in uw huis of bedrijf?

Boktoroverlast en boktorbestrijding

De boktor zelf leeft slechts ongeveer twee weken en veroorzaakt in die tijd geen overlast voor mensen. Als zij echter in een woning nakomelingen krijgen, dan is dat een heel ander verhaal. Deze nakomelingen zijn de daadwerkelijke

Boktorbestrijding

veroorzakers van schade en overlast. Bovendien zijn boktorren ook nog eens de meest voorkomende houtaantaster. Ook dikke houten (steun)balken zijn niet veilig voor de boktor. Dergelijke balken kunnen in een paar jaar geheel worden weggevreten. Dat dit grote gevolgen kan hebben voor een woning, mag duidelijk zijn. Op tijd beginnen met boktorbestrijding is dan ook cruciaal. Verschillende methoden zijn hierbij mogelijk. Te denken valt aan luchtmethoden maar ook aan oppervlaktebehandeling. Indien u contact met ons opneemt, kunnen wij bepalen welke vorm van boktorbestrijding het best past bij uw situatie.

Advies of hulp bij boktorbestrijding? Benader ons

Wanneer u vermoedt dat boktorren houtwerk in uw woning of bedrijfspand aan het aantasten zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor vakkundige boktorbestrijding. Ook voor advies omtrent preventie en voorkoming van dit probleem zijn wij voor u beschikbaar. Contact opnemen kan via telefoonnummer 0318-253044, per e-mail via info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of door het achterlaten van een bericht via het contactformulier op onze website. U kunt dan snel rekenen op deskundige hulp bij boktorbestrijding van Loedeman Ongediertebestrijding.