BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding zorgt voor een optimale water hygiëne

Wilt u een optimale water hygiëne realiseren in uw stallen? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Wij helpen agrarische bedrijven om hun water in een topconditie te houden. Wanneer het drinkwater voor uw vee goed is, zullen uw dieren ook gezond en productief blijven. Laat daarom onze specialist langskomen om de kwaliteit en de hygiëne van uw drinkwater te verbeteren. Bent u benieuwd geworden naar de methodes en middelen die wij gebruiken om een optimale water hygiëne te realiseren? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor de gewenste werkzaamheden.

Het belang van gezond drinkwater

Naast uw stallen moet ook uw drinkwater in een topconditie zijn. Zo houdt u uw dieren gezond en productief. Water is immers het belangrijkste onderdeel van de voeding van uw dieren. Dieren nemen dagelijks meer water op dan voer. Het is daarom belangrijk om de waterleiding die het drinkwater aanvoert regelmatig te reinigen. Door de waterleiding te laten reinigen, kunt u de vorming van biofilm voorkomen. Een biofilm kan ontstaan door de neerslag van ijzer, calcium, mangaan en andere toevoegingen aan het water. Ziektes kunnen overleven in deze biofilm. Op deze manier kan uw vee ziek worden.

Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de drinkwatervoorziening schoon is. Schoon water zorgt namelijk ook voor een grotere wateropname. Het water heeft dan namelijk een betere smaak. Wilt u hulp bij het reinigen van uw drinkwatervoorziening? Neem dan contact op met onze specialist.

Meer weten over onze water hygiëne service?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Het reinigen van de drinkwaterleidingen

Wij staan graag voor u klaar om een optimale water hygiëne te realiseren. Wanneer wij bij u langskomen, zullen wij eerst de kwaliteit van uw water controleren. Goed en gezond water is helder van kleur en mag geen smaak-, kleur-, of geurafwijkingen hebben. Tevens checken wij of er zwevende en bezinkbare deeltjes aanwezig zijn. Deze deeltjes kunnen de kwaliteit van het water negatief beïnvloeden. Ook de chemische waterkwaliteit moet in orde zijn. Na onze inspectie kunnen wij aan de slag gaan met de reiniging van de drinkwaterleidingen. Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van Cleanbest 410. Daarnaast gebruiken wij ook andere methodes en middelen. Wilt u meer weten over hoe wij een optimale water hygiëne realiseren? Benader ons dan direct.

Maak een afspraak met onze specialist

Wilt u meer te weten komen over water hygiëne? Of wilt u direct een afspraak maken met onze specialist? Neem dan contact met ons op via 0318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt dan rekenen op onze hulp bij het realiseren van een optimale water hygiëne.