BEL NU

Kies voor Loedeman Ongediertebestrijding voor bedwantsenbestrijding

Heeft u behoefte aan effectieve bedwantsenbestrijding door een specialist op het gebied van ongediertebestrijding? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Bedwantsen kunnen voor veel ongemak zorgen. Om verdere overlast te voorkomen, is het verstandig om de hulp van onze specialist in te schakelen. Hij helpt u graag met het bestrijden van de aanwezige bedwantsen. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Benader ons dan voor meer informatie of lees direct verder over onze bedwantsenbestrijding.

Zo komen bedwantsen in huis

Bedwantsen kunnen voor veel overlast zorgen. Bedwantsen komen meestal voor op plekken waar mensen dicht op elkaar leven. Ze zijn bijvoorbeeld te vinden in hostels, pensions, vakantieparken, bioscopen en studentenwoningen. De beestjes kunnen heel lang overleven en kunnen daarom ook in de koffer meegenomen worden naar huis en daar zich in uw meubels en bed nestelen. Bedwantsen verschuilen zich vooral in bedden, naden en zomen van matrassen, tussen lattenbodems, maar bijvoorbeeld ook achter het behang of in bekleding van meubels. Bedwantsen leven van het bloed van mensen en warmbloedige dieren. De beet van de bedwants kan heel vervelend zijn en voor huidirritatie zorgen. Denkt u dat u last heeft van bedwantsen? Benader dan onze specialist voor bedwantsenbestrijding.

LAST VAN BEDWANTSEN?

Direct een oplossing voor bedwantsen in huis?

Bedwantsenbestrijding

Zo voorkomt u bedwantsen in huis

Wilt u bedwantsen in huis voorkomen? Check dan wanneer u op reis gaat altijd even voor de zekerheid de hotelkamer. Ziet u nergens bedwantsen in de slaapkamer? Zet dan toch uw koffers niet naast de aanwezige meubels en bedden. Ook als u

terugkomt van vakantie, is het verstandig om uw koffer grondig te checken op bedwantsen. Was uw kleding op een hoge temperatuur of stop het voor een aantal dagen in de vriezer op minstens -14. Op deze manier kunt u een bedwantsenplaag in uw huis voorkomen.

Onze bedwantsenbestrijding

Hoe gaan wij te werk wanneer u ons inschakelt? Het begint allemaal met een telefoongesprek waarin u ons meer vertelt over de situatie. Waar heeft u de bedwantsen gesignaleerd? En hoeveel bedwantsen heeft u gevonden? Vervolgens komen wij bij u langs om de situatie te inspecteren. Wanneer het nodig is, kunnen we dan direct overgaan op de bedwantsenbestrijding. De methode of het middel dat wij zullen gebruiken, is afhankelijk van de situatie.

Neem contact op voor bedwantsenbestrijding

Heeft u behoefte aan effectieve bedwantsenbestrijding? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Benader ons dan via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw partner op het gebied van bedwantsenbestrijding.