Ongedierte in de horeca professioneel bestrijden
In de horeca is hygiëne cruciaal. Het moet er op nummer 1 staan. Of u nu een restaurant, café of hotel runt, uw gasten verwachten een schone omgeving zonder ongedierte. Ongediertebestrijding in de horeca is dus cruciaal. Een muis die door de keuken loopt en/of fruitvliegjes rond de bar kunnen schadelijk zijn voor uw imago, maar ze kunnen ook gezondheidsrisico’s veroorzaken. Bij Loedeman Plaagdierbeheersing B.V. begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw horecazaak vrij te houden van ongedierte. Met onze professionele aanpak in ongediertebestrijding voor de horeca zorgen wij ervoor dat u zich als horecaondernemer kunt concentreren op uw gasten, zonder zorgen over ongewenste (kleine) andere bezoekers.
Preventieve ongediertebestrijding
Effectieve ongediertebestrijding in de horeca begint met preventie. Wij doen dan een grondige inspectie in uw horecapand om risicovolle plekken en mogelijke toegangspunten voor ongedierte in kaart te brengen. Aan de hand van deze inspectie stellen we een preventief plan op, zodat ongedierte geen kans (meer) krijgt. Denk hierbij aan advies over hygiëne, het afsluiten van voedselvoorraden en structurele verbeteringen, zoals het afdichten van naden en kieren.