BEL NU

Kies voor mollenbestrijding door Loedeman Ongediertebestrijding

Heeft u behoefte aan effectieve mollenbestrijding? Klop dan aan bij de specialisten van Loedeman Ongediertebestrijding. Wij helpen u graag met aanpakken van de mollen in uw tuin of op uw wei. Wij zorgen ervoor dat zij geen overlast meer veroorzaken. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Lees dan snel verder. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor adequate mollenbestrijding door onze specialist.

De overlast van mollen

Mollen kunnen voor veel overlast zorgen op uw terrein. Zij vernielen bijvoorbeeld uw mooie vlakke gazon. Ze zorgen met hun gangen vlak onder de grond voor verzakkingen in het gras of zelfs bij uw terras. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Verder kunnen zij verantwoordelijk zijn voor het bot maken of kapot gaan van uw maaimachine door het zand dat zij meenemen. Tenslotte kunnen zij er voor zorgen dat dijken verzwakt raken. Herkent u uw situatie in een van de bovenstaande problemen? Dan is het verstandig om de specialist van Loedeman Ongediertebestrijding in te schakelen om de mollenplaag aan te pakken.

HEEFT U LAST VAN MOLLEN?

Direct een oplossing voor de mollenplaag bij uw huis of bedrijf?

Mollenbestrijding

Voorkomen dat de mol uw terrein bereikt

Om te voorkomen dat de mol in uw weiland, gazon of landbouwgrond gaat graven, dient u het gras regelmatig te maaien (ook aan de slootkant). Daarnaast is het verstandig om het terrein te bewerken met zaai- en

verticuteermachines en voor veel geluidsoverlast te zorgen. Op deze manier wordt uw weiland of tuin minder aantrekkelijk voor de mol. Mochten deze voorzorgsmaatregelen niet baten? En hebben de mollen toch uw terrein bereikt? Dan kunt u direct onze specialist inschakelen om de mollen te verwijderen.

Hoe wij effectief mollen bestrijden

Welke methoden gebruiken wij voor de mollenbestrijding? Een effectieve methode om de mol te bestrijden is het gebruik van mollenklemmen. Deze mollenklemmen worden door onze specialist in een mollengang geplaatst. Op deze manier kan de mol worden gevangen. Maar wij gebruiken nog meer methodes en materialen om de mollen te bestrijden. Welke methode er wordt gebruikt, is afhankelijk van de mollen die aanwezig zijn. De bestrijdingsmethode wordt dus toegespitst op uw situatie. Door op deze manier te werken, hebben onze werkzaamheden altijd resultaat.

Bel of mail voor adequate mollenbestrijding

Heeft u behoefte aan effectieve mollenbestrijding? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 0318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag met effectieve mollenbestrijding.