BEL NU

Kies voor Loedeman Ongediertebestrijding voor kakkerlakkenbestrijding

Heeft u overlast van kakkerlakken? En bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met adequate kakkerlakkenbestrijding? Benader dan Loedeman Ongediertebestrijding. Kakkerlakken kunnen verschillende risico’s opleveren. Het is daarom belangrijk om snel in te grijpen bij een kakkerlakkenplaag. Schakel onze specialist in, zodat de kakkerlakken binnen no time effectief zijn verwijderd. Bent u benieuwd geworden naar de middelen en methodes die wij gebruiken om de kakkerlakken te bestrijden? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken voor adequate kakkerlakkenbestrijding.

Overlast van kakkerlakken

Zoals gezegd kunnen kakkerlakken veel risico’s opleveren. Ze dragen bijvoorbeeld verschillende ziektes met zich mee zoals salmonella, gastro-enteritis, dysenterie en tyfus. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken kunnen gevaren opleveren. Het kan bijvoorbeeld eczeem en astma veroorzaken. Naast deze gezondheidsrisico’s zijn kakkerlakken ook zeer onfris om in huis te hebben. Ze produceren namelijk een onaangename geur die blijft hangen aan de voorwerpen en het voedsel waarmee ze in contact komen. Wilt u een kakkerlakkenplaag voorkomen? Schakel dan snel onze specialist in voor passende kakkerlakkenbestrijding.

LAST VAN KAKKERLAKKEN?

Direct een oplossing voor de kakkerlakken in uw huis of bedrijf?

Zo voorkomt u kakkerlakken in huis

Wilt u voorkomen dat er kakkerlakken in uw huis vestigen? Dan is het verstandig om ervoor te zorgen dat de insecten geen toegang tot voedsel en water krijgen. Hier kunt u voor zorgen door de toegangspunten af te sluiten. Enkele

kakkerlakken bestrijding

belangrijke risicoplekken zijn spleten onder deuren of rondom pijpen naar buiten. Ook gaten waar kakkerlakken zich kunnen verstoppen, kunt u beter afsluiten. Kakkerlakken zijn echte nachtdieren en zullen zich overdag verstoppen in naden en kieren. Heeft u ondanks uw voorzorgsmaatregelen toch last van kakkerlakken in uw woning of pand? Dan is het verstandig direct contact op te nemen met de specialist.

Hoe wij kakkerlakken bestrijden

Wanneer u ons inschakelt voor kakkerlakkenbestrijding, gaan wij als volgt te werk. In een eerste telefoongesprek vertelt u ons meer over uw situatie. Waar heeft u de kakkerlakken gesignaleerd? En hoe lang heeft u er al last van? Wanneer wij alle informatie op een rij hebben, gaan wij op locatie aan de slag met het bestrijden van de insecten. Welk bestrijdingsmiddel of welke methode wij gebruiken, is afhankelijk van de aanwezige kakkerlakken. We beginnen in ieder geval met het dichten van de naden en kieren. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan direct contact met ons op.

Benader ons voor hulp bij kakkerlakkenbestrijding

Wenst u onze hulp bij effectieve kakkerlakkenbestrijding? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via telefoonnummer 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt dan rekenen op onze hulp bij kakkerlakkenbestrijding.