BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding helpt met ratten bestrijden

Heeft u last van ratten? En heeft u behoefte aan effectieve rattenbestrijding? Dan zit u helemaal goed bij Loedeman Ongediertebestrijding. Ratten zorgen voor heel veel overlast in uw woning, stal of tuin. Het is daarom belangrijk dat u de ratten op de juiste manier bestrijdt. Wij willen u daar graag mee helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij de ratten bij u verwijderen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met onze specialist.

Overlast van ratten

Ratten zijn plaagdieren die voor ontzettend veel overlast zorgen in uw huis, tuin en schuur. De bruine en de zwarte rat zijn de grootste boosdoeners onder de verschillende rattensoorten. Ze bevinden zich vaak op droge plekken waar ze zich goed kunnen verstoppen. Denk aan zolders, voorraadkasten en opslagplaatsen. Voor de rat is het belangrijk dat er genoeg voedsel aanwezig is. In huizen zullen zij de voorraden aantasten en schade brengen aan kabels. Daarnaast kunnen zij voor stankoverlast en geluidsoverlast zorgen. Het is dus belangrijk dat u zo snel de mogelijk de ratten laat bestrijden door een professional.

HEEFT U LAST VAN RATTEN?

Direct een oplossing voor de rattenplaag in uw huis of bedrijf?

Hoe wij de ratten bestrijden

Hoe pakken wij de rattenbestrijding aan? Om de ratten effectief te bestrijden, beginnen wij met het verwijderen van de nestgelegenheden. Daarnaast is het belangrijk dat alle toegangswegen van de ratten worden afgesloten. Dit zijn vaak

Rattenbestrijding

gaten in muren en kapotte rioleringen. Deze plekken moeten worden gerepareerd of dichtgemaakt. Wij vinden het belangrijk om de bestrijding van het ongedierte toe te spitsen op uw situatie. Op deze manier kunnen we de meest effectieve rattenbestrijding realiseren.

Rattenbestrijding bij agrarische bedrijven

Naast rattenbestrijding bij particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor rattenbestrijding. Ratten en muizen zorgen ook bij agrarische bedrijven voor veel overlast. Zij kunnen ziektes overdragen zoals salmonella, vogelpest en coccidiose. Daarnaast brengen zij schade aan kabels en leidingen, waardoor een stalbrand kan ontstaan. U kunt bij ons terecht voor periodieke controles van uw bedrijf. Tijdens deze controles zullen wij ratten opsporen en verwijderen. Met een goed bestrijdingsplan kan de overlast van ratten en muizen in uw bedrijf onder controle gehouden worden!

Maak een afspraak voor adequate rattenbestrijding

Wilt u ons direct inschakelen voor adequate rattenbestrijding? Neem dan contact met ons op via 0318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de ratten effectief te bestrijden.