BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding voor de juiste ontsmettingsmiddelen

Bent u op zoek naar de juiste ontsmettingsmiddelen om de bacteriën en virussen in uw pluimvee- of koeienstal effectief aan te pakken? Bij Loedeman Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres. Wij helpen u met het bestrijden van schadelijke bacteriën en andere ziekteverwekkers die aanwezig zijn in uw dierenverblijf. De virussen en bacteriën kunnen heel veel schade brengen aan uw dieren. Het is daarom verstandig om de juiste ontsmettingsmiddelen aan te schaffen. Natuurlijk kunt u ook onze specialist inschakelen voor het grondig ontsmetten van uw veehouderij. Wilt u meer te weten komen over de ontsmettingsmiddelen die wij verkopen en gebruiken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Dit is waarom een goede stalhygiëne belangrijk is

Een goede stalhygiëne is heel belangrijk. Wanneer de stallen van uw koeien, varkens of pluimvee niet worden behandeld met de juiste ontsmettingsmiddelen, kan dit grote gevolgen hebben voor uw dieren. Hoewel bacteriën en virussen niet met het blote oog te zien zijn, vormen ze een grote bedreiging voor de gezondheid van uw kippen, koeien en varkens. Met ontsmettingsmiddelen kunt u de aanwezige schadelijke bacteriën voor een groot gedeelte doden. Op deze manier is de kans op ziekte onder de dieren in uw veehouderij een stuk kleiner. Voor sommige dieren, zoals pluimvee, is het ontsmetten van de stallen zelfs verplicht. U kunt zelf ontsmettingsmiddelen aanschaffen via ons, maar u kunt ook direct onze specialist inschakelen voor een effectieve ontsmetting van uw stal.

Ontsmettingsmiddelen kippenstal

Ontsmettingsmiddelen koeienstal

Ontsmettingsmiddelen varkensstal

Bestel de gewenste ontsmettingsmiddelen voor uw dierenverblijf

Bent u op zoek naar effectieve ontsmettingsmiddelen voor uw varkenshouderij, veehouderij of pluimveebedrijf? Dan vindt u in onze webshop precies wat u nodig heeft. Wij verkopen bijvoorbeeld Syn Formaline 37% en Cleanbest 410. Tevens kunt u bij ons terecht voor Virocid F, Aldekol DES FF en Intra Multi-Des GA. Dit zijn ontsmettingsmiddelen die zeer effectief zijn bij het bestrijden van bacteriën en virussen in uw dierenverblijf. Naast deze middelen vindt u bij ons ook bestrijdingsmiddelen om ongedierte zoals ratten, muizen en vliegen aan te pakken. Denk aan muizenklemmen, rattenklemmen, vliegenlampen en vliegenlijmlampen. Wilt u meer weten over deze producten? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct het gewenste ontsmettings- of bestrijdingsmiddel kopen in onze webshop.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende ontsmettingsmiddelen voor uw varkenshouderij, pluimveebedrijf of veehouderij? Of wilt u de middelen direct bestellen? Benader ons dan via 0318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Met onze ontsmettingsmiddelen kunt u uw dierenverblijf optimaal schoonhouden.