BEL NU

Wij bestrijden de eikenprocessierups

Nederland heeft ieder jaar gedurende een aantal maanden last van de eikenprocessierups. De rups dient snel te worden verwijderd vanwege de de gevaren die de processierups met zich meebrengt. Heeft u last van een eikenprocessierups plaag? Neem dan snel contact met ons op om het probleem snel te verhelpen.

Gevaren van de eikenprocessierups

Iedere eikenprocessierups heeft honderdduizend tot 1 miljoen kleine brandhaartjes. Deze brandharen hebben de vorm van een pijl en worden afgevuurd door de rups wanneer er gevaar dreigt. Dit kan erg gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Zo krijgt u jeuk, huiduitslag en irritatie aan ogen of luchtwegen. In sommige gevallen kan men duizelig, misselijk en koortsig worden als gevolg van contact met de brandharen van de eikenprocessierups.

LAST VAN ONGEDIERTE?

DIRECT een oplossing voor dit probleem in uw huis of bedrijf?

Sommige gemeentes geven een vergoeding

Sommige gemeentes  in Nederland geven een vergoeding voor de bestrijding van de eikenprocessierups. U krijgt bijvoorbeeld van de gemeente Arnhem een vergoeding tot €150,- voor de bestrijding van processierupsen in uw eigen tuin. Hiervoor moet u melding maken bij de gemeente voordat u de processierups bestrijdt.

eiken processierups bestrijding

Neem vrijblijvend contact op voor processierups bestrijding

Heeft u last van de eikenprocessierups in uw tuin of buurt? Wacht dan niet langer en schakel ons in voor effectieve bestrijding van de processie rups. Contact opnemen kan telefonisch: 0318-253044 of via de mail: info@loedeman-ongediertebestrijding.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier. Onze ongediertebestrijder kan snel bij u langs komen om de processierups te bestrijden en verdere schade te voorkomen.