BEL NU

Wij helpen u met ongediertebestrijding in Bennekom

Heeft u in Bennekom overlast van ongedierte? En zoekt u een professioneel bedrijf dat u helpt met ongediertebestrijding? Kies dan voor de diensten van Loedeman Ongediertebestrijding. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan voor de effectieve bestrijding van ratten, mollen, bedwantsen, muizen en mieren. Voor de rattenbestrijding, mierenbestrijding, bedwantsenbestrijding en wespenbestrijding maken wij gebruik van passende methodes en middelen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op vanuit Bennekom.

Overlast van ratten, zilvervisjes en boktorren

Ongedierte zorgt voor heel veel irritatie, schade, maar ook gevaarlijke situaties in uw huis of pand in Bennekom. Houtaantasters zoals boktorren en houtwormen zorgen bijvoorbeeld voor verzwakte houten steunbalken en schuren. Muizen en ratten zijn verantwoordelijk voor het verspreiden van ziektes en het beschadigen van uw kabels en voorraden. Tenslotte kunnen insecten als zilvervisjes zorgen voor het aanvreten van papier en behang. Heeft u last van een ongedierteplaag? Dan is het verstandig om de specialist van Loedeman Ongediertebestrijding in te schakelen voor hulp.

LAST VAN ONGEDIERTE?

Direct een oplossing voor dit probleem in uw huis of bedrijf in Bennekom?

Ongediertebestrijding op maat

Wat kunnen wij voor u in Bennekom doen wanneer u last heeft van een ongedierteplaag? Wanneer u onze hulp inschakelt, ontvangen wij eerst graag meer informatie over uw situatie. Met welk ongedierte heeft u te maken? En waar

Bennekom

bevindt het ongedierte zich? Vervolgens maken we een afspraak en komen wij bij u thuis in Bennekom om uw woning en tuin te inspecteren. Na de inventarisatie kan er een bestrijdingsplan worden opgesteld. In dit bestrijdingsplan staan de acties die u en wij zullen ondernemen om het ongedierte te bestrijden. Op deze manier kunnen wij een optimaal resultaat verwezenlijken.

Het bestrijden van ongedierte bij agrarische bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor de juiste ongediertebestrijding. Agrarische bedrijven schakelen ons bijvoorbeeld in voor effectieve stalontsmetting, water hygiëne, bloedluisbestrijding en madenbestrijding. Wij zijn in staat om bijvoorbeeld ziekteverwekkers zoals bacteriën uit te roeien, maar ook om ratten en muizen te bestrijden. Wij maken gebruik van de juiste methodes en materialen, zodat wij een optimale stalhygiëne bij u kunnen realiseren. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van de volgende voordelen:

  • De eerste inspectie bij uw bedrijf is gratis
  • Een vaste prijs per jaar
  • Een vast aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd

Bel of mail ons voor ongediertebestrijding in Bennekom

Heeft u in Bennekom behoefte aan onze hulp bij zilvervisjesbestrijding, mollenbestrijding, huisstofmijtbestrijding of mierenbestrijding? Of heeft u een bedrijf dat hulp wenst bij het realiseren van een optimale stalhygiëne? Maak dan een afspraak via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij staan in Bennekom voor u klaar met de gewenste ongediertebestrijding.