BEL NU

Loedeman Ongediertebestrijding staat voor u klaar in Wageningen

Zoekt u in de omgeving van Wageningen een expert op het gebied van ongediertebestrijding? Dan bent u aan het juiste adres bij Loedeman Ongediertebestrijding. Wij helpen bedrijven en particulieren met het bestrijden van ratten, mollen, muizen of mieren. Wij maken gebruik van de juiste methodes en middelen, zodat we een optimaal resultaat kunnen verwezenlijken. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak vanuit Wageningen.

Een ongedierteplaag

Een ongedierteplaag in en om uw huis of bedrijf in Wageningen is zeer vervelend. De insecten en knaagdieren zijn vaak echte ziekteverspreiders en zorgen voor veel schade in huis. Denk aan ratten en muizen die aan uw voorraden en kabels knagen. Maar ook de vliegen die ziektes verspreiden en voor irritatie zorgen. Ongedierte zoals houtwormen en boktorren kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen, doordat zij houten schuren en draagbalken aantasten. Heeft u ook te maken met ongedierte? Schakel dan direct onze professional in voor de juiste hulp.

LAST VAN ONGEDIERTE?

Direct een oplossing voor dit probleem in uw huis of bedrijf in Wageningen?

Wageningen

Zo bestrijden wij ongedierte bij u thuis

Hoe kunnen wij voor een optimale bestrijding van de vliegen, mieren, bedwantsen en muizen in Wageningen zorgen? U neemt contact met ons op en vertelt ons meer over de situatie. Wij willen van u weten om welk ongedierte het gaat

en waar het ongedierte zich bevindt. Vervolgens komen wij bij u langs in Wageningen om de situatie te inspecteren. Na de inspectie kunnen wij vaststellen met welke methode en bestrijdingsmiddelen wij aan de slag gaan om de muizen, mieren of vliegen te bestrijden. Tevens geven wij u tips voor het bestrijden van het ongedierte. Neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze.

Het bestrijden van ongedierte bij agrarische bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor de juiste ongediertebestrijding. Agrarische bedrijven schakelen ons bijvoorbeeld in voor effectieve stalontsmetting, water hygiëne, bloedluisbestrijding en madenbestrijding. Wij zijn in staat om bijvoorbeeld ziekteverwekkers zoals bacteriën uit te roeien, maar ook om ratten en muizen te bestrijden. Wij maken gebruik van de juiste methodes en materialen, zodat wij een optimale stalhygiëne bij u kunnen realiseren. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van de volgende voordelen:

  • De eerste inspectie bij uw bedrijf is gratis
  • Een vaste prijs per jaar
  • Een vast aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd

Neem contact op voor ongediertebestrijding in Wageningen

Wilt u in Wageningen ons inschakelen voor wespenbestrijding, mollenbestrijding, huisstofmijtbestrijding of mierenbestrijding? Of wilt u als bedrijf onze hulp bij bloedluisbestrijding of stalontsmetting? Benader ons dan via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt op onze hulp rekenen bij passende ongediertebestrijding in Wageningen.