BEL NU

Kies voor Loedeman Ongediertebestrijding in Ede

Zoekt u in de omgeving van Ede een vakman op het gebied van ongediertebestrijding? Dan zit u helemaal goed bij Loedeman Ongediertebestrijding. Wij staan voor u klaar met rattenbestrijding, muizenbestrijding, huisstofmijtbestrijding, mollenbestrijding en mierenbestrijding op maat. Om de ratten, muizen, huisstofmijt, mollen en mieren op een effectieve manier te bestrijden, gebruiken wij de juiste methodes en middelen. Meer weten over de technieken en bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken? Lees dan verder of maak direct een afspraak vanuit Ede.

De overlast van muizen, houtwormen en mieren

Ongedierte kan voor ontzettend veel overlast zorgen in en om uw woning of bedrijf in Ede. Ratten en muizen tasten bijvoorbeeld uw voorraden aan en zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van ziektes. Houtwormen en boktorren beschadigen het hout in uw schuur en huis aan. Mieren en mollen kunnen verzakkingen in uw gazon en terras veroorzaken. De insecten, knaagdieren en houtaantasters zorgen dus voor gevaarlijke situaties. Kies daarom voor de diensten van onze professional in ongediertebestrijding.

LAST VAN ONGEDIERTE?

Direct een oplossing voor dit probleem in uw huis of bedrijf in Ede?

Ede

Zo bestrijden wij het ongedierte bij u thuis

Wanneer u in Ede kiest voor onze effectieve bedwantsenbestrijding, rattenbestrijding, wespenbestrijding of mierenbestrijding, kunt u rekenen op de volgende aanpak. Het begint allemaal met een telefonisch gesprek waarin u ons meer informatie geeft u over de situatie.

Vervolgens komen wij bij u in Ede langs om de situatie te bekijken. Wanneer wij uw huis en tuin hebben geïnspecteerd, zullen wij een persoonlijk bestrijdingsplan opstellen. Het bestrijdingsplan maakt het mogelijk om op een snelle en effectieve manier het aanwezige ongedierte te verwijderen.

Het bestrijden van ongedierte bij agrarische bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor de juiste ongediertebestrijding. Agrarische bedrijven schakelen ons bijvoorbeeld in voor effectieve stalontsmetting, water hygiëne, bloedluisbestrijding en madenbestrijding. Wanneer wij langskomen kunnen wij bijvoorbeeld ziekteverwekkers zoals bacteriën uitroeien, maar ook ratten en muizen bestrijden. Wij maken gebruik van de juiste methodes en materialen, zodat wij een optimale stalhygiëne bij u kunnen realiseren. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van de volgende voordelen:

  • De eerste inspectie bij uw bedrijf is gratis
  • Een vaste prijs per jaar
  • Een vast aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgd

Bel of mail ons vanuit Ede

Wilt u in Ede onze hulp bij wespenbestrijding, mollenbestrijding, huisstofmijtbestrijding of mierenbestrijding? Of wenst uw bedrijf hulp bij bloedluisbestrijding of stalontsmetting? Bel ons dan via 318-253044, mail naar info@loedeman-ongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij maken graag een persoonlijk bestrijdingsplan voor u op in Ede voor een effectieve ongediertebestrijding.