BEL NU

Over Loedeman Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijder Loedeman maakt korte metten met alle soorten ongedierte. Of het nou knaagdieren, vogels, insecten of houtaantasters betreft, er zijn altijd oplossingen voor te vinden en preventieve maatregelen voor te treffen.

Wij komen graag eens langs om de situatie in kaart te brengen, zodat wij de juiste acties ondernemen om uw plaagdieren vaarwel te zeggen. Van welke soort ongedierte u ook last heeft, wij hebben hier altijd een passende oplossing voor! Uiteraard is iedere situatie anders, waardoor er altijd nauwkeurig moet worden gezocht naar de oorzaak van het probleem. Belangrijk is namelijk dat wij een langdurige oplossing voor u vinden, zodat u geen overlast meer ondervindt van ongedierte.

Om die reden gaan we ook beschermend te werk, zodat we u onthouden van andere vormen van ongedierte. Voorkomen blijft namelijk beter dan bestrijden. Dit is over het algemeen ook sneller geregeld omdat de omvang dan nog beperkt is en het u dan nog minimaal hinder oplevert. Laat ons uw situatie bekijken en u behoeden van ander gespuis.

Ons Team

Rein Loedeman

Eigenaar / Ongediertebestrijder

ongediertebestrijder

Erwin Plant

Adviseur / Ongediertebestrijder

Ongediertebestijder

Elise Verbeek

Secretaresse

Ongediertebestrijding

Op deze pagina vindt u links van andere ondernemingen met wie Loedeman Ongediertebestrijding graag samenwerkt.