BEL NU

De laatste jaren komen er veel meldingen binnen over steenmarters. De steenmarter heeft het formaat van een huiskat maar dan met veel kortere poten. Door zijn grote aanpassingsvermogen komt hij in vrijwel alle leefgebieden voor, maar de laatste jaren wordt hij steeds meer gezien in bewoonde gebieden. Hier veroorzaken ze soms overlast door stank of geluid in de vorm van gekrab en gestommel. Een marter kan al door een gat van 5 cm kruipen. Vaak zijn ze te vinden onder de dakpannen. Ze klimmen via de muur de dakgoot in en kunnen zo vervolgens een nest gaan bouwen onder de dakpannen.  Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is, mag het dier niet gedood of gevangen worden. Wij mogen marters dan ook niet weghalen, vangen of vervoeren. Wat echter wel kan is u huis weren tegen de marter!

Hiervoor hebben wij een uitstekend product en krijgt u ook nog eens 10 JAAR GARANTIE op!

Met deze weert u tegelijkertijd ook alle andere dieren die overlast kunnen veroorzaken zoals muizen en vogels. Ook is de wering in combinatie met bladwering te plaatsen. Zo hoeft u nooit meer u dakgoten leeg te halen!

Zie hieronder enkele voorbeelden:

Marterwering

Marterwering

Marters, muizen of ratten kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis. Ze zorgen voor enorme schade door onder meer knagen, wroeten, urine, ontlasting en resten van prooidieren in staat van ontbinding. Ook zorgt het geluid van de beesten voor veel overlast bij bewoners. Met deze diervriendelijke oplossing is de overlast definitief verleden tijd.

 

Blad- en Marterwering

Blad- en Marterwering

Combinatie marter- en bladwering. Dakgootpreventie is een rooster waarop bladeren en takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden. Doordat opgedroogde bladeren en takjes van het rooster af kunnen waaien, hoeft u uw dakgoten niet meer schoon te (laten) maken.

 

 

HEEFT U LAST VAN MARTERS?

Direct een oplossing voor de wespenplaag in uw huis of bedrijf?