BEL NU

Bescherm Uw Eigendommen Tegen de Marter!

Marters, bekend om hun nieuwsgierigheid en behendigheid, kunnen onbedoeld schade veroorzaken aan voertuigen en gebouwen. Hun neiging om onder motorkappen te kruipen, kabels te knagen en geluiden te maken in holtes kan frustrerend zijn. De marter is een beschermd diersoort in Nederland en deze mag dus niet bestreden worden. Wel mag de marter in bepaalde periodes van het jaar geweerd worden. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen om langdurige wering te bieden.

Inspectie en Identificatie: Onze deskundige technici voeren grondige inspecties uit om marteractiviteit vast te stellen en de beste preventieve maatregelen te bepalen.

Op Maat Gemaakte Wering: We plaatsen op maat gemaakte marterwering die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Professionele Uitvoering: Ons team van professionals staat klaar om effectieve marterwering oplossingen toe te passen.

Duurzame Materialen: Onze marterweringsoplossingen maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen om langdurige bescherming te bieden.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw eigendommen volledig beschermd zijn.

Omdat de vraag naar marterwering dusdanig is toegenomen hebben we hier een aparte tak van gemaakt. U kunt dit vinden op de volgende link. Bij deze dienstverlening kunt u de kwaliteit en service verwachten zoals u die van Loedeman Ongediertebestrijding B.V. gewend bent!

DAKGOOTPREVENTIE.NL

Onze partner in dakgoot bescherming

Marterwering

Marters, muizen of ratten kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis. Ze zorgen voor enorme schade door onder meer knagen, wroeten, urine, ontlasting en resten van prooidieren in staat van ontbinding. Ook zorgt het geluid van de beesten voor veel overlast bij bewoners. Met deze diervriendelijke oplossing is de overlast definitief verleden tijd.

Blad- en Marterwering

Blad- en Marterwering

Combinatie marter- en bladwering. Dakgootpreventie is een rooster waarop bladeren en takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden. Doordat opgedroogde bladeren en takjes van het rooster af kunnen waaien, hoeft u uw dakgoten niet meer schoon te (laten) maken.