Onze diensten

Zilvervisjesbestrijding

Zilvervisjes komen vrij veel voor en leveren over het algemeen geen overlast op. Alleen in grote getalen veroorzaken ze schade aan bijvoorbeeld de badkamer, kleding, wandbedekking, de keuken en de schuur. Dit insect heeft dus weinig moeite met het binnenkomen van kamers en afgesloten ruimtes. Om deze schade te voorkomen, helpen wij direct met de bestrijding.

Leefwijze

Het lichtschuwe insect komt voor op donkere en vochtige plekken. Dit vliegensvlugge diertje komt voor in onder andere badkamers en keukenkastjes. Hier brengen zij zo goed als geen schade aan, maar bezorgen mensen vaak de kriebels met hun uiterlijk. Het over-,  papier-, en zilvervisje vervelt flink wat keren in zijn leven. Als larve vervelt hij al een aantal keer en zodra hij volwassen is ook nog verschillende keren. De levensduur van het insect is zo’n 2 á 3 jaar.

Bestrijding

Hoor de bestrijding van zilvervisjes inspecteren wij uw pand van onder tot boven. Ook alle naden, kieren, muren en ruimten achter kasten, schilderijen en stopcontacten behandelen wij met een residueel (langdurig) werkend bestrijdingsmiddel. Tevens adviseren wij u over welke luchtvochtigheid of warmte u het beste kunt aanhouden. Soms dient de bestrijding herhaald te worden om effectief te zijn. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude geeft u een advies op maat over wering en bestrijding.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten