Onze diensten

Wespenbestrijding

Als wespenbestrijder zijn wij bekend met de grote overlast die wespen of ook bijen kunnen veroorzaken. Een wespenplaag of wespennest moet dan ook zorgvuldig worden bestreden om vervelende risico’s te voorkomen. Wij helpen u bij de bestrijding hiervan.

Leefwijze

Wespen hebben onderling grote overeenkomsten op het gebied van uiterlijk en ontwikkeling. De leefwijze van de graaf-, en (Duitse) limonadewesp verschilt wel. De wespen nestellen zich in holle stengels of bomen, zandgrond, zolders, achter spouwmuren, onder de dakpannen etc. Wespen ontwikkelen zich uit een eitje wat in de beginperiode een larve is die uitgroeit tot een gevleugeld insect. Deze larven worden gevoed met één prooidiersoort.

Bestrijding

Wanneer u een wespennest ontdekt bij uw bedrijf of woning sluit dan nooit de nestingang af. De wespen zoeken dan een andere uitgang en dit kan ook binnenshuis zijn. Een meest effectieve methode is het bespuiten van de nestingang met een poeder. Bij deze methode komen alle in -en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking en doden bij het betreden van het wespennest de koningin en de larven. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude helpt u graag bij de bestrijding van wespen.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten