Onze diensten

Vliegenbestrijding

Vliegen komen voor in allerlei soorten en maten, omdat vliegen zich goed hebben aangepast aan hun leefomgeving. Het zijn de zwermen kleine vliegjes die om de fruitschalen, vuilnisbakken en andere etenswaren zweven. Hierdoor worden ze door veel mensen als irritant en onhygiënisch ervaren.

Leefwijze

De vrouwtjes vliegen zijn de gene die de eitjes leggen. De uitgekomen babyvliegen hebben zo’n 8 á 11 dagen nodig om zich te ontwikkelen tot een volwassen vlieg, welke daarna tussen de ongeveer 2 á 9 weken oud wordt. Fruit-, herfst-, Brom-, en kamervliegen komen voort uit nesten van soms wel enkele honderden eitjes, die gelegd zijn in rottende of overrijpe etenswaren. Zodra de vliegen uit zijn gekomen, kunnen ze hier dan gelijk van eten.

Bestrijding

Rondzoemende vliegen in uw bedrijf of in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Het is daarom belangrijk dat vliegen buiten worden weggevangen, zodat binnenshuis of in uw bedrijf veel minder overlast zal zijn van de vliegen. Er kan gewerkt met vallen en met verschillende bestrijdings- middelen. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude geeft u een advies op maat over wering en bestrijding.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten