Onze diensten

Sectoren

Iedere bedrijvensector heeft zo zijn eigen kenmerken en aansluitend zo zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van ongedierte en plaagdieren. Bij Loedeman Ongediertebestrijding hebben we daar ervaring mee en helpen we u graag verder!

Het is namelijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de actuele regelgeving binnen iedere sector. Wij hebben daar zo onze bronnen voor, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Of u nou actief bent binnen de agrarische sector, die van de horeca, woningbouw of industrie, wij hebben altijd een maatwerkoplossing die aan plaagdieren of ongedierte een einde maakt. Ook particulieren bieden wij hulp en advies.
In welke sector u zich ook bevindt, voorkomen blijft altijd beter dan genezen. Dit scheelt namelijk veel tijd aan bestrijding en grondige inspecties. Houd hier o.a.rekening mee als u een winkel heeft en daargasten ontvangt. Zij zijn namelijkde laatste die lucht moeten krijgen van een ongedierte- of muizenplaag. Trek daarom aan de bel als u wat opvalt.

Agrarisch

Particulieren

Food & horeca

Bedrijf &
industrie

Woningbouw-corporaties

Agrarisch

Het blijft altijd mogelijk dat u last ondervindt van ongedierte of plaagdieren. Binnen de agrarische sector is het echter van belang dat deze dieren buiten de deur blijven om een succesvolle oogst te kunnen blijven garanderen!

Ongediertebestrijder Loedeman weet daarvoor precies waarop moet worden gelet, zodat uw oogst niet naar de knoppen gaat. Het preventief onder de loep nemen van de gewassen en de omgeving wordt daarmee ten zeerste aangeraden. Zo heeft u meer zekerheid van slagen en kunt u uw gewassen met een gerust hart alleen laten. Heeft u momenteel al last van insecten, knaagdieren of ander gespuis? Dan is het slim gelijk actie te ondernemen om de schade zoveel mogelijk te kunnen beperken.

Particulieren

Ook als particulier kunt u flink last hebben en krijgen van verschillende soorten ongedierte. Dit is natuurlijk vrij normaal omdat de diertjes overal leven waar ze voorzien zijn van eten en een geschikte leegomgeving t.b.v. hun voortplanting.

Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, waardoor effectieve bestrijding en bescherming van u en uw omgeving noodzakelijk is. Hier weten we bij Loedeman hoe dan ook raad mee, waardoor wij u snel en doelgericht van uw problemen of ongemak afhelpen. Door u daarnaast te adviseren hoe dergelijke situaties in de toekomst kunnen worden voorkomen, hopen wij deze vervelende situatie toch nog een positieve draai te geven. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

Food & horeca

In keukens, restaurants in het algemeen of kroegen bijv., zijn verschillende vormen van ongedierte een bekend fenomeen. Deze plekken bieden namelijk al gauw een fijne leefomgeving voor insecten, muizen, ratten en hun nakomelingen.

Dit is alles behalve de bedoeling, aangezien dit klanten kan afschrikken en eten besmet kan raken met ziektekiemen en bacteriën. Zaken die uiteraard moeten worden voorkomen, waardoor uit voorzorg onderzoek kan worden gedaan naar eventuele risico’s en aanwezige vormen van ongedierte. Zo houdt u de situatie grotendeels onder controle en kan er snel worden geschakeld bij het eventueel lokaliseren van ongewenste gasten. Laat ons de situatie preventief onderzoeken!

Bedrijf & industrie

Insecten en andere vormen van ongedierte verblijven maar al te graag op plekken die wij mensen maar niks vinden. Zo komt u plaagdieren overal tegen in uw bedrijf. Op veel vandie plekken zijn ze goedaardig, anderzijds leveren ze ook schade toe.

In die situaties helpen wij u graag van uw zorgen af, zodat u niet meer wordt belemmerd in uw bedrijfsvoering. Aangevreten kabels, kapotte producten of verpakkingsmateriaal naar de knoppen? Dat vraagt om een ongediertebestrijder die denkt in oplossingen en gauw een einde maakt aan het gespuis. Hiervoor werken wij met moderne apparatuur, zodat het ongedierte genoodzaakt is uw pand te verlaten. Denk echter wel aan preventie, want dit kan schade voorkomen!

Woningbouw-corporaties

Als u woonruimte verhuurt, dan wilt u er natuurlijk wel vanuit kunnen gaan dat deze representatief is en de huurder hier lang tevreden mee is. Ongedierte en plaagdieren passen logischerwijs dus niet binnen dit kader.

Hier komt ongediertebestrijder Loedeman om de hoek kijken met een fullservice en oplossingsgerichte aanpak. Dit betekent dat wij uw probleemsituatie in kaart brengen, u van ongedierte verlossen en u adviseren hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Als woningcorporatie raden we u aan om met regelmaat een preventief onderzoek te laten plegen, zodat schade zoveel mogelijk beperkt kan blijven. Zo kunnen wij meerdere ruimtes in één keer onderzoeken en beschermen.

Alle projecten