Onze diensten

Muizenbestrijding

Muizen voelen zich al gauw thuis in uw woning of binnen uw bedrijf doordat er wat te knagen valt. Muizen zijn grote veroorzakers van vernielingen en verspreiders van ziektes en bacteriën en wordt dan ook snel gezien als een ongewenst plaagdier. Gelukkig laten ze sporen achter en kan er snel en gericht worden bestreden.

Leefwijze

Muizen zijn goede gravers en hebben daarom vaak een holletje of nestje onder de grond. “s avonds komen ze hieruit om op zoek te gaan naar plantaardig voedsel en voelen ze zich veilig tussen kort gras en op droge plekken, zoals akkers, bermen en graslanden. Muizen behoren tot de zoogdierenfamilie en worden geboren in groepen van ongeveer 5 á 6 jongen. Na 2 maanden zijn de knaagdieren geslachtsrijp en leven ze gemiddeld 1 jaar lang.

 

Bestrijding

De huis-, bos en spitsmuis kunnen in uw woning of bedrijf veel schade aanrichten door vervuiling, knaagschade of het verspreiden van ziektekiemen. Gevolg hiervan kan zijn dat mensen voedselvergiftiging en/of huidziektes oplopen. Het eerste dat moet worden gedaan om de komst van muizen tegen te gaan is te zorgen dat zij uw woning of bedrijf niet binnen kunnen komen. Voor het aanbrengen van wering en het eventueel uitvoeren van bestrijding kan Loedeman Ongediertebestrijding Gelderland u adviseren.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten