Onze diensten

Mollenbestrijding

De molshoop is ons allen bekend, gezien de grote aanwezigheid hiervan binnen weilanden, landbouwgronden en tuinen in Nederland. De mol kan daardoor flink wat overlast en schade veroorzaken aan landschappen waarin ze verblijven. Daarom doet u er verstandig aan deze mollen te bestrijden.

Leefwijze

De mol kan grote afstanden afleggen onder de grond en kan zo’n 12 tot 15 meter aan gangen graven in een uur. Naast deze graaf-technieken kan de mol ook goed klimmen en zwemmen en is achteruit lopen door zijn gangen geen probleem. Mollen planten zich voort tussen ongeveer maart en juni en werpen zo’n 3 á 5 jongen. Binnen 6 á 7 weken zullen deze jongen zelfstandiger gaan leven, waarvan zo’n 40% het eerste jaar zal overleven.

Bestrijding

Om te voorkomen dat de mol bij u gaat graven, zult u het gras regelmatig moeten maaien (ook aan de slootkant), het terrein bewerken met zaai- en verticuteermachines en zorgen dat er veel geluidsoverlast is en blijft. Als u toch een mol in uw tuin of grasland ontdekt, dan bestrijden wij dit diertje graag voor u. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude geeft u een advies op maat over wering en bestrijding.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten