Onze diensten

Mierenbestrijding

Met een veel groter aantal insecten op de wereld, komen ze al gauw overal voor en zijn ze mensen helaas op verschillende manieren tot last. Mieren leven dan ook altijd in grote koloniën waardoor, een doeltreffende bestrijding essentieel is.

Leefwijze

Als een van de meest succesvolle diersoorten op aarde, komt de mier overal ter wereld voor. De tuinmier is de bekendste in Nederland en komt bij iedereen in de tuin voor. De mier is een sociaal insect en heeft een specifieke rol binnen de kolonie. Mieren komen voort uit een eitje en zijn eerst een tijdje larve voordat ze een rol gaan vervullen binnen de mierenkolonie. Ze worden verzorgd en gevoed door anderen totdat ze op eigen benen kunnen staan.

Bestrijding

Mieren kunnen heel hinderlijk zijn bij uw woning of bedrijf. Sommige van deze mieren kunnen bijten of steken en komen uw woning of bedrijf binnen om te zoeken naar voedsel. De meest mieren leven voornamelijk onder de grond, onder stenen en andere soorten bestrating. Wanneer u buiten een mierennest heeft, dan is het zaak om de mieren te bestrijden door de omgeving om het nest en de mierstraten ruim te laten behandelen. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude geeft u een advies op maat over wering en bestrijding.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten