Onze diensten

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken in huis of in uw bedrijf vergt direct een doeltreffende aanpak om dit diertje te bestrijden. Deze insecten zijn namelijk niet alleen een onhygiënisch gezicht maar kunnen ook zorgen voor verschillende ziekten of de overdracht van bacteriën via uitwerpselen in levensmiddelen.

Leefwijze

Over het algemeen leven kakkerlakken in grote getalen en komen ze veelvuldig voor in keukens, magazijnen en andere plekken binnenshuis of in uw bedrijf. Overal waar wat te eten is, voelt de kakkerlak zich thuis, maar als het moet kan hij wel 4 weken zonder eten. De Oosterse, Duitse, Amerikaanse en bruinbandkakkerlak groeit uit van een eitje tot een volwassen insect van ongeveer 2 tot 2,8 cm. De eitjes worden in partijen van ongeveer 15 eitjes gelegd en de uitgekomen insecten worden ongeveer 9 maanden oud.

Bestrijding

Kakkerlakken zijn een bedreiging voor de hygiëne in uw woning of bedrijf. Ze bevuilen voedsel en dragen smetstoffen met zich mee zoals salmonellosen, mijten en bacteriën. Daarom is het zaak kakkerlakken te bestrijden of te verdelgen. Dit wordt gedaan door gebruik van verschillende methodes zoals het dichten van naden en kieren. Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude geeft u een advies op maat over wering en bestrijding.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten