Onze diensten

Huisstofmijt bestrijding

Huisstofmijt is een grote stoorzender voor mensen met astma, aangezien de uitwerpselen van deze insecten en de huidvellen die zij achterlaten, ingeademd kunnen worden. Dit kan benauwdheid en andere allergische reacties veroorzaken, zoals eczeem en huidirritaties. Hierdoor is het genoodzaakt dit diertje snel en gronding te bestrijden.

Leefwijze

Huisstofmijt leeft op plekken met een relatief hoge luchtvochtigheid. Ze drinken namelijk niet maar onttrekken vocht uit de lucht en leven in donkere plekken. De insecten leven in de duisternis, omdat ze in direct zonlicht gelijk overlijden. Een huismijt heeft zo’n 3 á 4 weken de tijd nodig om van een eitje uit te groeien tot een volwassen insect. In totaliteit leeft de spinnensoort zo’n 2 á 3 maanden op een temperatuur van zo’n 25 graden.

Bestrijding

Bestrijdingsmiddelen hebben over het algemeen geen blijvende werking tegen huisstofmijt. Wel kan een bestrijding ervoor zorgen dat de populatie onder controle blijft. Stof in of op organische materialen in matrassen, isolatieruimten en vloerbedekking moeten zoveel mogelijk worden beperkt om het de huisstofmijt zo lastig mogelijk te maken. Laat Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude uw probleem bestrijden en weringsmaatregelen uitvoeren.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten