Onze diensten

Bedwantsenbestrijding

Ondanks zijn kleine omvang kan de bedwants voor een hoop irritatie zorgen en een onsmakelijk beeld veroorzaken. In je bed kom je namelijk niet graag een insect tegen. Een beet van het diertje kan daarnaast voor huidirritatie zorgen. Zodra bedwants geconstateerd wordt, is het belangrijk om dit diertje direct te bestrijden.

Leefwijze

Bedwantsen komen voornamelijk in slaapvertrekken voor, waar ze de kans krijgen om bloed tot zich te nemen van mensen. Dit bloed hebben zij nodig om voort te kunnen bestaan en voeding te verzamelen voor hun nakomelingen of vervellingen. Het duurt ongeveer 2 maanden voordat de bedwants van een eitje is uitgegroeid tot een volwassen insect. Bedwantsen kunnen met veel tegelijk zijn, aangezien er tussen de 2 en 500 eitjes per dag gelegd kunnen worden.

Bestrijding

Als u bedwantsen ziet in uw huis of in uw omgeving, dan kunt u er bijna zeker van zijn dat u te maken heeft met een bedwantsen-plaag. Wacht niet met het inschakelen van Loedeman Ongediertebestrijding Renswoude zodra u bedwantsen of sporen heeft constateert. Wij helpen u snel en effectief met de bestrijding hiervan.

overige diensten

Last van ongedierte?
Laat ons u helpen!

Vertel ons over uw situatie, zodat wij hier spoedig een effectieve bestrijding op los kunnen laten.

Contact

Binnen iedere sector moet er rekening worden gehouden met verschillende facetten, wij zijn ervan op de hoogte! lees meer

Alle projecten